var vid = document.getElementById("myVideo"); function enableAutoplay() { vid.autoplay = true; vid.load(); }

HORA DE

MOURE’S

Necessito moure’m!!! Necessito cridar, necessito deixar lliures els braços deixar anar el que avui em pesa, necessito obrir els braços mirar al cel i sentir la veu del meu cor que em diu “balla, balla, balla i trobaràs el teu silenci, la teva pau”
Així és com vull passar aquest temps, ja som molts que ballant anem sortint del shock d’aquests temps i connectar-nos amb la VIDA.
Si vols unir-te i per a + info montse@dana.cat 667292666

LA NOSTRA

FILOSOFIA

per Montse Costa

Dana va néixer d’un impuls del cor. Després de molts anys donant classes, creant grups de moviment, acompanyant processos, participant en formacions, caminant, ballant i aprenent cada dia d’aquest camí preciós que anomenem Vida, he donat forma a aquesta cerca que no ha deixat de bategar en mi, i que jo anomeno “retrobament entre cos (salut), ment (llibertat), ànima (connexió); una profunda transformació d’autoconeixement i desenvolupament harmònic de l’ésser humà.

Centres d’Energia, amb el seu moviment expressiu, la gimnàstica correctiva, les asanes i la meditació, és l’inici d’aquesta cerca, encara que avui Dana es nodreix, a més, de diferents disciplines i activitats, diferents visions i necessitats (Centres d’Energia, Qui Gong, Ioga, Rio Abierto, tallers, activitats puntuals…) i un mateix objectiu: “una invitació a viure una vida sana i plena, harmonitzant tots els potencials de l’Ésser”.

Vaig aprendre del meu mestre, el Dr. Hugo Ardiles, que quan el cos es mou, la ment s’encalma. És llavors quan l’Ànima es pot expressar.

HORARIS 2019-2020

*Atenció especial: són classes ajustades per a Gent gran, per a persones amb patologies diferents i/o dificultat de moviment

DANA anirà augmentant horaris i propostes diferents.

Horarios Dana 2017

Webs Relacionades

Escuela Hugo Ardiles

Sistema Escen

Jania

Logotipo de Dana Centres d'Energia

CONTACTO DANA

Logo de email

montse@dana.cat

Logo de Localización Dana

C/ Montseny 30, Barcelona

Logo de Teléfono Dana

667 292 666

SUSCRÍBETE

Suscríbete a nuestra Newsletter para recibir más información acerca de la actividad de clases y talleres en DANA.