var vid = document.getElementById("myVideo"); function enableAutoplay() { vid.autoplay = true; vid.load(); }

Vibra amb la vida

Classes setmanals de TRE®, la tècnica revolucionària per a alliberar tensions, estrès i traumes
Cada divendres, de 10.00 fins a les 11.30 en el centre Dana amb grups reduïts (màxim 10 persones)

El nostre cos té un paper molt important en el nostre equilibri, energia i benestar.

A través de set exercicis senzills, amb el TRE® (exercicis per a alliberar tensions, estrès i traumes) activem el mecanisme natural del cos per a alliberar el patró profund de la tensió muscular, a través d’una suau vibració dels tremolors neurogenics. És la manera natural que disposem tots per a alleujar el nostre sistema nerviós i relaxar les contraccions profundes de la musculatura.

En deixar que el nostre cos tremoli, en un entorn segur i protegit, a part de l’alliberament corporal deixem anar tota classe de càrregues emocionals, des d’un lleu malestar fins a l’ansietat severa causada per estrès laboral, preocupació excessiva, conflictes en les relacions, tensions físiques o traumes per accidents.

Els exercicis són aptes per a gent gran o per a persones durant processos de recuperació de malalties greus o d’operacions, accidents.

La tècnica de TRE® és una eina poderosa d’autoajuda, i entre 4-6 sessions generalment es pot aprendre per a practicar-ho a casa amb seguretat.

Instructora: Anna Sólyom, Terapeuta Corporal, Facilitadora Certificada del TRE®. A més de les classes de grup, ofereix sessions individuals.

Anna Sólyom és terapeuta corporal i treballa amb la teràpia biodinàmica craneosacral, mindfulness i consciència corporal. És facilitadora certificada del TRE®, i membre de l’Associació Espanyola de la Teràpia Biodinàmica Craneosacral, així com de l’Associació Espanyola de TRE®. A més, treballa amb la tècnica de Miranda Gray com Moon Mother® (Mare de Lluna), donant suport a les dones en les seves sanaciones profundes. També està llicenciada en filosofia, i el seu primer llibre en castellà “El pequeño curso de magia cotidiana” va ser publicat en 2018 per l’editorial Cúpula.

Més informació www.escuchavital.com

On: Centre Dana c/ Montseny 30 –Gràcia- (Barcelona)
Quan: cada divendres, de 10.00 fins a les 11.30 (comencem el 13 de setembre)

Places limitades, màxim 10 persones

Preu: 15€/classe

Informació i reserves: sesionestre@escuchavital.com
Whatsapp: 684 140 248

Logotip de Dana

CONTACTE DANA

Icona de Email

montse@dana.cat

Icona de Localització

C/ Montseny 30, Barcelona

Icona de telèfon

667 292 666

Icona de Facebook de Dana

/danacentrosdeenergia

Icona d'Instagrama de Dana

/danacentrosdeenergia

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te a la nostra Newsletter per rebre més informació sobre l’activitat de classes i tallers a DANA.