var vid = document.getElementById("myVideo"); function enableAutoplay() { vid.autoplay = true; vid.load(); }

Centre Coronari (Sahasrara)

El Centre Coronari (Sahasrara) està relacionat amb l’espiritualitat, el còsmic i el diví. Quan aconseguim la seva obertura i desenvolupament ens connectem amb el nostre Esperit, i amb el nostre Déu. També per aquest centre ens connectem amb El nostre Mestre i amb els éssers que habiten en els plànols transpersonals. L’home ha usat una quantitat de símbols per representar el Centre Coronari, des de l’aurèola dels sants fins a la corona del rei, indicadors tots dos d’espiritualitat o autoritat conferida per Déu. Però l’Esperit està en tota la persona i no només al Centre Coronari.

Descripció anatòmica: A el “chakra”(1) d’aquest centre l’hi representa com una flor (un lotus) la tija del qual neix per darrere del punt mitjà del crani (en la glàndula pineal) i la seva corol·la, de mil pètals violetes, s’obre cap amunt sobre la part més elevada del cap (en la coronilla): mira cap al cel. En el mitjà d’aquesta flor hi ha una flama daurada de deu centímetres d’alt. Al Centre Coronari li pertanyen la part alta del crani (els parietals), i l’escorça cerebral. La seva glàndula és la pineal.

Logo de Centre Coronari (Sahasrara

Característiques energètiques: Quan el Centre Coronari s’ha obert i desenvolupat ens connectem conscientment amb les energies còsmiques que arriben des d’a dalt i penetren per allí en el nostre cos. Cap a aquest centre ha d’ascendir al seu torn l’energia del Centre Baix per alinear tota l’activitat humana i aconseguir el màxim objectiu de la nostra existència: el creixement cap a l’Esperit. En això es basen les tècniques yoguis per pujar a Kundalini des del Centre Baix fins al Centre Coronari, és a dir, connectar la Terra amb el Cel. Habitualment aquest Centre és l’entrada inconscient de les energies còsmiques que ens mantenen amb vida. El nostre organisme funciona així harmònicament i conserva la cohesió d’un Jo que s’identifica a si mateix com a independent dels altres éssers però en connexió i harmonia amb tots.

Obertura i desenvolupament del Centre Coronari: El Centre Coronari funciona com una antena per a totes les energies que arriben fins a nosaltres (no només les còsmiques) i les que la nostra ment emet. La informació que ens arriba dependrà de la qualitat de la nostra antena receptora, però també de la Ment decodificadora i de l’Intel·lecte que interpreta el rebut. Per tant, el desenvolupament del Centre Coronari no té valor sense un desenvolupament paral·lel de la Ment i d’un Intel·lecte clar i intel·ligent. També es necessita un Centre Cardíac obert i amb un cor ple d’amor i compassió.

Usem la meditació per a l’obertura i desenvolupament del Centre Coronari. Durant la meditació disminueix el ritme de les ones cerebrals i es produeix un estat en el qual s’activen els processos intuïtius i de percepció interna. Cada persona ha de trobar la seva forma pròpia de meditar. Totes les tipus de meditació tenen com a objectiu, conscient o no, la vitalització del Centre Coronari i la seva progressiva obertura, dirigint les energies cap amunt. En algunes pràctiques de meditació també podem activar la consciència superior del Centre Coronari. La ment s’il·lumina i preparem l’antena per rebre més obertament les energies còsmica.

Logotip de Dana

CONTACTE DANA

Icona de Email

montse@dana.cat

Icona de Localització

C/ Montseny 30, Barcelona

Icona de telèfon

667 292 666

Icona de Facebook de Dana

/danacentrosdeenergia

Icona d'Instagrama de Dana

/danacentrosdeenergia

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te a la nostra Newsletter per rebre més informació sobre l’activitat de classes i tallers a DANA.