var vid = document.getElementById("myVideo"); function enableAutoplay() { vid.autoplay = true; vid.load(); }

Chi Kung

Chi Kung és una pràctica enfocada a un treball corporal que combina moviments suaus i harmònics amb uns altres més dinàmics, els quals equilibren el flux energètic aportant força i vitalitat.

El qigong o (Chi Kung) es mou a un ritme relativament lent concedint-nos el temps necessari per sentir i coordinar postura, respiració i intenció.

Es treballaran seqüències de moviments continus, suaus estiraments i automasajes que alliberen el potencial autocurativo natural del cos. Tot això amb l’objectiu de restaurar l’equilibri, establir una bona base des dels peus (arrelar) i augmentar el nivell energètic de l’organisme.

Susana Papazachariou

Les seves arrels i la inquietud per la cultura de l’Orient Mitjà l’apropen en un principi a les danses de tradició oriental i africana, i així inicia la seva trajectòria artística com a ballarina i docent fa divuit anys. Més endevant es forma en Hilal Dance (Egipcia Contemporània) i en Dansa Lliure (Malkovsky), tot això complementat amb l’exploració
d’altres línies de dansa com el Butoh i la Dansa-teatre.

Sempre en aquesta contínua recerca entre l’evolució interior i l’expressió es certifica com a instructora de Yoga Vinyasa (YAI) i de Qi Gong (ACQG), disciplines que són nodridores i enriquidores del seu treball, sobre les quals continua aprofundint i investigant.

L’experiència l’ha portat a desenvolupar un treball des d’un prisma personal i multidisciplinari i que apunta a una síntesi d’un moviment orgànic, conscient i creatiu. Un work in progress obert i dinàmic

CONTACTE DANA

montse@dana.cat

C/ Montseny 30, Barcelona

667 292 666

/danacentrosdeenergia

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te a la nostra Newsletter per rebre més informació sobre l’activitat de classes i tallers a DANA.