var vid = document.getElementById("myVideo"); function enableAutoplay() { vid.autoplay = true; vid.load(); }

Clases Obertes

Beneficis per a l’aparell respiratori
L’Instructor de les classes obertes realitza moviments rítmics i expressius, utilitzant músiques adequades segons zona la del cos corresponent a cada Centre d’Energia que s’estigui treballant. Cada moviment va acompanyat d’una manera adequada de respiració. Perfecciona així la respiració, entrenant els músculs o disminuint les tensions i rigideses que la nostra vida emocional i les postures inadequades generen en el nostre cos.

L’aire entra en els pulmons pel moviment automàtic del diafragma, però aquest pot convertir-se, per mitjà de l’entrenament, en un múscul voluntari. En inspirar, la sang dels capil·lars dels pulmons pren l’oxigen de l’aire i elimina l’anhídrid carbònic, desfet generat en totes les cèl·lules del cos. Si no arriba als pulmons suficient aire pur, la sang no es purifica, i les seves impureses retornen a l’organisme, emmalaltint a la llarga als òrgans mal nodrits.

Per aquesta millora de la respiració, aquesta gimnàstica produeix beneficis físics (trastorns posturals), psicosomáticos (asma), emocionals (ansietat, stress) i intel·lectuals (falta de concentració i relaxació mental).

Beneficis per a l’aparell locomotor
La Gimnàstica de Centres d’Energia produeix beneficis en l’artritis i la artrosis en augmentar l’elasticitat dels lligaments, revitalitzar els cartílags articulessis i millorar la qualitat del líquid sinovial.

En lordosis, cifosi i escoliosi augmenta la mobilitat de la columna corregint la postura i disminuint els dolors. Regula el to dels lligaments i dels músculs curts de la columna, reduint els dolors consegüents.

En les discopatías reacomoda els discos intervertebrales millorant la seva cicatrització i fa desaparèixer els dolors per les compressions de les arrels nervioses (lumbàlgia, ciática).