var vid = document.getElementById("myVideo"); function enableAutoplay() { vid.autoplay = true; vid.load(); }

Classes per a Gent Gran

Hem creat unes classes de cures especials per a Gent gran, adaptades també per a persones amb dificultat de moviment, o senzillament pels que necessiten un ritme més tranquil per poder gaudir i harmonitzar el seu cos.

Beneficis per a l’aparell respiratori

Cada moviment va acompanyat d’una manera adequada de respiració. Perfecciona així la respiració, entrenant els músculs o disminuint les tensions i rigideses que la nostra vida emocional i les postures inadequades generen en el nostre cos.

L’aire entra en els pulmons pel moviment automàtic del diafragma, però aquest pot convertir-se, per mitjà de l’entrenament, en un múscul voluntari. En inspirar, la sang dels capil·lars dels pulmons pren l’oxigen de l’aire i elimina l’anhídrid carbònic, desfet generat en totes les cèl·lules del cos. Si no arriba als pulmons suficient aire pur, la sang no es purifica, i les seves impureses retornen a l’organisme, emmalaltint a la llarga als òrgans mal nodrits.

Per aquesta millora de la respiració, aquesta gimnàstica produeix beneficis físics (trastorns posturals), psicosomáticos (asma), emocionals (ansietat, stress) i intel·lectuals (falta de concentració i relaxació mental).

Beneficis per a l’aparell locomotor

Trastorns posturals, en l’artritis i la artrosis augmenta l’elasticitat dels lligaments, revitalitza els cartílags articulessis i millorar la qualitat del líquid sinovial.

En la lordosis, cifosi i escoliosi augmenta la mobilitat de la columna corregint la postura i disminuint els dolors, en les discopatías (lumbàlgia, ciática).

  Logotipo de Dana Centres d'Energia

  CONTACTE DANA

  Logo de email

  montse@dana.cat

  Logo de Localización Dana

  C/ Montseny 30, Barcelona

  Logo de Teléfono Dana

  667 292 666