var vid = document.getElementById("myVideo"); function enableAutoplay() { vid.autoplay = true; vid.load(); }

Dansa Creativa

Escoltar-me des de totes les parts del meu cos, per ser present en la meva vida. 

Sentir-me cos, vibrarlo en el seu moviment improvisació i obrirme a la creativitat que ens fa sentir vius.  Un viatge per ser conscient de ser conscient. 

Vivenciarem la respiració per sentir l’espai intern del nostre cos, per veure com és moviment i com ens fa ser presents. Investigarem en el moviment per veure el seu origen, el seu pols, la seva vibració, el que ens dibuixa i descriu en l’espai. Veurem el fluir del moviment continu, com s’obre a  l’espai i crea en ell. 

El treball que desenvolupa l’Ona Mestre és fruit d’una llarga trajectòria artística, pedagògica, d’investigació i experimentació amb diferents sistemes i disciplines a la recerca del flux intern de la creativitat: el Sistema Conscient per a la Tècnica de Moviment de Fedora Aberastury, el Katsugen (Katsumi Mamine) i veu-cos (Sjabbe van Selfour). Ha guiat junt amb Laura Vilar i en Quim Vilagram el projecte d’acompanyament a la creació Grup de Treball durant 7 anys. Treballa amb el music Pablo Arias, creant performance i jams de dansa. Acompanya processos de creació i actualment dóna classes a Area, espai de dansa i creació, a nunArt Guinardó,  a Alas, artes en movimiento i a Dana.

Logotipo de Dana Centres d'Energia

CONTACTE DANA

Logo de email

montse@dana.cat

Logo de Localización Dana

C/ Montseny 30, Barcelona

Logo de Teléfono Dana

667 292 666