var vid = document.getElementById("myVideo"); function enableAutoplay() { vid.autoplay = true; vid.load(); }

Grups de profundització

Els grups de profundització són trobades setmanals de 2,15h de durada, conduïts per dos instructors.

Cada sessió comença amb moviment expressiu, com és habitual també a les nostres classes, i li anem agregant, cada vegada més, i en la mesura que el grup es consolida, el moviment lliure, creatiu, i amb uns altres, aprenent a poc a poc a deixar-nos portar pel moviment i l’energia grupal, encoratjant l’espontaneïtat i la improvisació que emergeix des de cadascun i del grup. Afavorint les relacions entre els companys aprenem a donar i a rebre, a ajudar-nos uns a uns altres a deixar-nos anar i alliberar les nostres cuirasses i tensions. El grup és una experiència de cohesió, sostingues i confiança per expressar-nos amb més llibertat.

Al final de cada sessió hi ha un espai per compartir les vivències, escoltar-se, reconeixent la pròpia experiència i la dels altres, la qual cosa facilita una progressiva ampliació de consciència dins del camí d’autoconeixement i transformació personal.

Les eines que utilitzem són: el moviment expressiu-correctiu, l’alliberament de la veu; el massatge, els estiraments i postures de hatha ioga, el Centramiento i/o meditació.

Participar en un grup requereix el compromís d’un curs complet que renovem, si ho desitgem, en finalitzar cada curs acadèmic.

CONTACTE DANA

montse@dana.cat

C/ Montseny 30, Barcelona

667 292 666

/danacentrosdeenergia