var vid = document.getElementById("myVideo"); function enableAutoplay() { vid.autoplay = true; vid.load(); }

Massatge Correctiu Profund

En la Teràpia Corporal de Centres d’Energia tenim un tipus de Massatge que ens va ser transmès per Susana Milderman i més tard codificat pel Dr. Hugo Ardiles, per treballar amb el massatge a cada zona del cos.

Aquest tipus de massatge no és només descontracturant sinó vitalitzant i harmonitzador. Ajuda a distribuir l’energia del cos, i per tant és curatiu. Sabent de la relació que el Cos Energètic té amb el Cos Orgànic, en treballar l’energia estem influint directament sobre els òrgans amb els quals es relaciona cada part de la pell i els músculs. Per aquesta raó, la persona que rep aquest massatge no només se sent millor en general per l’estímul físic que rep, sinó que comença un procés curatiu dels seus òrgans. No solem anomenar massatgista sinó instructor a la persona que dóna el massatge, perquè quan formem a un instructor de gimnàstica necessàriament ho preparem per donar aquest massatge. Tampoc diem “fer massatge” sinó “donar massatge”.

L’energia del cos circula per les anomenades “Línies d’Energia”, que corren per la cara profunda de la nostra pell, i a la qual tenen accés els acupuntors clavant agulles en diferents punts de la pell, per arribar a les línies relacionades amb els òrgans que volen tractar. En el nostre massatge usem certes línies que tenen cert paral·lelisme amb les usades per ells.

Les Línies d’Energia són infinites, com els meridians de la Terra, que van d’un pol a un altre. Els meridians de la Terra estan estudiats per localitzar un punt en la seva superfície; els meridians del nostre cos existeixen sempre encara que no els vegem: quan l’òvul recentment fecundat era una esfera, o quan recentment comença a dividir-se en moltes cèl·lules per formar el nou cos, també aquestes línies van de pol a pol. Però quan es van formant els membres i el cap, les línies es van deformant, i corren per la pell de manera irregular. En el massatge de Centres d’Energia prenem en compte les línies que estan relacionades amb els músculs en els seus moviments, i amb els òrgans en el profund. Cada vegada que actuem amb el massatge sobre aquestes línies influïm directament sobre els òrgans relacionats amb elles.

Les línies estan en contacte amb els Centres d’Energia posat que corren d’un Centre a un altre. Aquests Centres no estan totalment actius en la nostra persona: tots tenim bloquejos d’energia en alguns Centres perquè la història de la nostra vida la guardem en forma d’augment de to en alguns músculs. Són contractures personals relacionades amb moments no resolts de la nostra existència, raó per la qual cadascun de nosaltres tenim un cos amb forma particular, cadascun tenim la nostra pròpia cara i la nostra pròpia figura. I a causa d’aquests bloquejos crònics d’energia poden aparèixer-nos malalties orgàniques a causa de la relació directa que tenen les contractures amb els òrgans situats en la mateixa “metàmera”, o part del cos corresponent a un nervi o grup de nervis veïns.

Logotipo de Dana Centres d'Energia

CONTACTE DANA

Logo de email

montse@dana.cat

Logo de Localización Dana

C/ Montseny 30, Barcelona

Logo de Teléfono Dana

667 292 666