var vid = document.getElementById("myVideo"); function enableAutoplay() { vid.autoplay = true; vid.load(); }

LA NOSTRA

FILOSOFIA

per Montse Costa

Dana va néixer d’un impuls del cor. Després de molts anys donant classes, creant grups de moviment, acompanyant processos, participant en formacions, caminant, ballant i aprenent cada dia d’aquest camí preciós que anomenem Vida, he donat forma a aquesta cerca que no ha deixat de bategar en mi, i que jo anomeno “retrobament entre cos (salut), ment (llibertat), ànima (connexió); una profunda transformació d’autoconeixement i desenvolupament harmònic de l’ésser humà.

Centres d’Energia, amb el seu moviment expressiu, la gimnàstica correctiva, les asanes i la meditació, és l’inici d’aquesta cerca, encara que avui Dana es nodreix, a més, de diferents disciplines i activitats, diferents visions i necessitats (Centres d’Energia, Qui Gong, Ioga, Rio Abierto, tallers, activitats puntuals…) i un mateix objectiu: “una invitació a viure una vida sana i plena, harmonitzant tots els potencials de l’Ésser”.

Vaig aprendre del meu mestre, el Dr. Hugo Ardiles, que quan el cos es mou, la ment s’encalma. És llavors quan l’Ànima es pot expressar.

HORARIS 2022-2023

*Atenció especial: són classes ajustades per a Gent gran, per a persones amb patologies diferents i/o dificultat de moviment

DANA anirà augmentant horaris i propostes diferents.

Horarios Dana 2017

Webs Relacionades

Escuela Hugo Ardiles

Sistema Escen

Jania

Logotipo de Dana Centres d'Energia

CONTACTE DANA

Logo de email

montse@dana.cat

Logo de Localización Dana

C/ Montseny 30, Barcelona

Logo de Teléfono Dana

667 292 666